[ad_1]

Deze killers zorgen ook voor een probleem. Hoe lost Samsung dat op?

Inmiddels maken we ons weer langzaam klaar voor de volgende generatie Samsung Galaxy vlaggenschepen. De Samsung Galaxy S11 lijkt al redelijk ver ontwikkeld te zijn. Hier valt dan met regelmaat iets over te melden. De bekende watcher en ‘lekker’ Ice Universe deelde in een semi-nonchalante tweet een eerste lek. Het beeldscherm zou liefst 120 Hz verversingscapaciteit hebben.

Hiermee zou Samsung een snellere verversing bieden dan komende concurrenten zoals de Huawei P40 Pro. Voor gebruikers betekent dit dat het scherm razendsnel ververst waardoor je een natuurlijke weergave en gebruik van het beeldscherm zonder haperingen ziet.

Een ander lek, waarbij men op basis van de logica in serienummer concludeert dat het om de Samsung Galaxy S11 gaat, suggereert dat je ook een breder scherm kunt verwachten. Men noteert namelijk een 20:9 schermratio. Laat je niet afschrikken door de bijzonder lage resolutie, dat is bij dit soort testen normaal. Daarmee zou de Samsung Galaxy S11 iets groter worden dan voorganger Samsung Galaxy S10.

Op basis van deze gegevens kunnen we concluderen dat Samsung verder in gaat zetten op de versterking van beleving en optimalisatie van het beeld. Daarmee ligt ook een verdere verbetering van de camera’s voor de hand.

Hiermee is er ook een volgend ‘probleem’ om over te speculeren. Een groter beeld dat vaker ververst vraagt om meer capaciteit. Daarmee zal een batterij sneller leeg gaan dan men gewend is. De batterijcapaciteit uitbreiden is daarmee niet automatisch het juiste antwoord. De batterij heeft namelijk fysiek ruimte nodig. Wanneer je echter een slank en elegant toestel wilt produceren is een dikke batterij geen uitkomst. We zijn dus benieuwd naar de komende speculaties.[ad_2]