[ad_1]

Wacht nog even met de aanschaf van een nieuwe smartphone, of het verlengen van je abbo in combi met een nieuwe telefoon. Sim only kan namelijk ook best interessant zijn.

Het komt ieder jaar, of iedere twee jaar terug: je abonnement is afgelopen en de telecomaanbieder komt met aantal mogelijkheden tot verlengen. Eén van deze mogelijkheden is het afsluiten van een sim only abonnement. Ook kan het zo zijn dat je nog geen abonnement hebt, maar interesse hebt in een sim only abbo. Check dit artikel waarom een abonnement zonder nieuw toestel het overwegen waard is.

1. Kostenbesparing!
Geld besparen. Wie wil dat nou niet? Smartphones worden steeds sterker en krachtiger. Een upgrade naar een nieuw toestel is dus niet altijd nodig. Zeker als je zuinig bent op je apparaat kan deze nog wel enkele jaren mee. Doe dit in combinatie met een sim only abonnement en al gauw bespaar je de nodige euro’s op maandbasis.

2. Zee van aanbieders
Omdat er geen nieuwe smartphone bij komt kijken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Er zijn genoeg telecomaanbieders op de markt waarbij het mogelijk is om een sim only abonnement af te sluiten. Zoeken naar het goedkoopste contract is makkelijker en daar komt punt één weer om de hoek kijken.

3. Sim only in combi met een eigen toestel
Dit is een gevalletje Do It Yourself. In sommige gevallen kun je na goed speurwerk op het internet je droomtoestel met een korting kopen. Combineer dit vervolgens met een sim only abonnement en soms kan het zo zijn dat je met een eigen gemaakte combinatie goedkoper uit bent dan de constructie van een provider.

4. Vrijheid
Relatief gezien zijn sim only abonnementen flexibeler in vergelijking met traditionele telefoonabonnementen. Zo is het doorgaans eenvoudiger opzeggen en zijn er ook abbo’s met een opzegtermijn van slechts één maand. Zo zit je nergens aan vast en kun je opzeggen wanneer het jou uitkomt.

[ad_2]