[ad_1]

Dit is de iPhone 11 Pro prijs in Nederland:

Losse iPhone 11 Pro kopen: dit moet je weten

Wil je een losse iPhone 11 Pro kopen? Dan ben je hier op de juiste plek, want je leest alles over de prijzen, levertijden en opties van de losse iPhone 11 Pro. Zo vind de beste prijs voor jouw losse toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij want de adviesprijs van Apple is weliswaar vanaf €1159, maar je bent vaak goedkoper uit als je wat verder kijkt en vergelijkt.

iPhone 11 Pro los kopen of met contract?

Ga je de iPhone 11 Pro los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een iPhone 11 Pro met abonnement kiest. Beide opties hebben zo hun voor- en nadelen. Bij los kopen ben je flexibeler in de keuze van je provider en hoef je niet te wachten tot je huidige contract afloopt, maar je zult wel in één keer het volledige bedrag meoten betalen. Heb je het geld niet op je spaarrekening staan, dan kun je de kosten over een langere periode verspreiden met een iPhone 11 Pro abonnement.

Vind je het allemaal wat te

Actuele iPhone 11 Pro deals

Er zijn nog geen providers die al prijzen voor de iPhone 11 Pro abonnementen bekend hebben gemaakt. Om je een indruk te geven van de iPhone 11 Pro prijs zie je hieronder de deals die voor zijn voorganger, de iPhone XS, momenteel te vinden zijn:

Los kopen via de Apple Store of een webwinkel gaat vaak sneller dan via providers. Bovendien heb je niet te maken met de BKR-registratie.

Hier kun je de iPhone 11 als los toestel kopen:

iPhone 11 bij provider aanschaffen (pre-order vanaf 13 september)

iPhone 11 bij webwinkels bestellen (pre-order vanaf 13 september)

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Prijs iPhone 11 Pro los toestel

In Nederland kun je de iPhone 11 Pro los kopen bij verschillende winkels. Veel mensen denken meteen aan de Apple Store, maar je kunt voor de losse iPhone 11 Pro ook bij telecomwinkels en elektronicawinkels terecht. Het interessante daarvan is dat de prijs vaak wisselt per kleur. Heeft een winkel veel iPhone 11 Pro-exemplaren in spacegrijs op voorraad, dan zal de prijs daarvan meest wat lager liggen.

Wil je liever een iPhone 11 Pro met abonnement, dan kun je terecht bij de alle grote providers.

iPhone 11 Pro Max hoesjes

Welke iPhone 11 Pro los kopen?

Ga je de iPhone 11 Pro los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Je hebt dit jaar meer keuze dan ooit, want je kunt de iPhone 11 Pro bestellen in twee formaten: 5,8-inch en 6,5-inch. Ook heb je keuze uit drie kleuren: spacegrijs/zwart, zilver/wit en goudkleur. Daarnaast zijn natuurlijk prijs, opslag en iPhone-levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een langere levertijd zit op bepaalde uitvoeringen.

#1 Welk iPhone 11 Pro los toestel past bij mij?

Apple laat je altijd kiezen uit meerdere iPhone-kleuren, waarbij spacegrijs/zwart en zilver/wit altijd als vaste keuze in het assortiment zitten. We verwachten dit jaar rondom de launch geen speciale uitvoeringen zoals hoogglans zwart of rood.

Wat bij de keuze van jouw ideale toestel meespeelt is hoe lang je je iPhone 11 Pro wilt gebruiken. Ben je van plan om je toestel jarenlang zelf te gebruiken, dan zou je voor iets meer opslagcapaciteit kunnen kiezen, zodat je bent voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Je kunt in dat geval de kleur kiezen die je zelf mooi vindt. Wil je het toestel volgend jaar alweer doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld spacegrijs met een gemiddelde hoeveelheid opslag.

#2 Hoeveel iPhone 11 Pro opslag heb ik nodig?

De iPhone 11 Pro komt waarschijnlijk beschikbaar met 64GB, 256GB en 512GB opslagruimte. Voor licht gebruik zal 64GB voldoende zijn, maar wil je je toestel intensief gebruiken, dan raden we aan om voor 256GB of 512GB te kiezen. Deze uitvoeringen met meer opslag zijn uiteraard wel iets duurder. Meer over de iPhone 2019 opslag lees je in ons artikel.

#3 Vergelijk de iPhone 11 Pro prijs en levertijden

Als er een nieuwe iPhone op de markt komt wil iedereen ‘m zo snel mogelijk hebben. Hou je hoofd koel en check onze prijsvergelijker voor de levertijden per aanbieder. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Als je de iPhone 11 Pro sim-only aanschaft ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Waarom een iPhone 11 Pro los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 11 Pro sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je wilt de gevreesde BKR-registratie ontlopen.
  • Je hebt een iPhone met de nieuwste technologie.
  • Je gebruikt je iPhone veel om te fotograferen.
  • Je zoekt een iPhone die nog goed in je broekzak past.

iPhone 11 Pro sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone 11 Pro gekozen, dan heb je nog wel een sim only nodig. In onze prijsvergelijker vind je de beste deals!

[ad_2]