[ad_1]

Ben je op zoek naar een nieuw telefoonabonnement maar wil je geen nieuwe telefoon aanschaffen? Dan kan sim only uitkomst bieden. Hieronder lees je wat het is en welke vormen er zijn. Zo kun je een abonnement kiezen dat perfect bij jou past.

Wat is een sim only abonnement?
Zoals de Engelse benaming al beschrijft is het een telefoonabonnement waarbij je alleen een simkaart ontvangt met een abonnement. Je ontvangt hierbij geen nieuwe telefoon. Je betaalt enkel voor het abonnement. Dit betekent dat de kosten een stuk lager zijn dan bij een abonnement mét toestel. Je hoeft namelijk niet iedere maand een duur toestel af te betalen. Het is de voordeligste keuze als je op zoek bent naar een goedkoop telefoonabonnement.

Verschillende vormen abonnementen
Een abonnement zonder nieuwe telefoon is de oplossing voor iedereen die nog een prima smartphone op zak heeft. Er zijn verschillende abonnementen weer je uit kunt kiezen. Het is aan te raden om je hier eerst in te verdiepen. Verschillende vormen zijn:
Een simlock-vrij abonnement. Dit betekent dat je je oude nummer kunt overzetten naar de nieuwe simkaart. Op deze manier kun je gewoon gebruik blijven maken van je huidige telefoonnummer.
Een abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Sommige mensen vinden het niet fijn om aan een één of tweejarig abonnement vast te zien.
Bij sommige provider krijg je korting als je al aansloten zit. Het is daarom slim om de abonnementen bij jouw huidige provider te bekijken.
Het verschil met prepaid is dat je iedere maand een vast bedrag betaald aan een provider. Bij een prepaid simkaart waardeer je een betaald bedrag op. Het werkt dus als een soort tegoedkaart.

Wat is het goedkoopste sim only abonnement?
Het beste en goedkoopste abonnement is kun je pas kiezen als je weet wat jouw wensen zijn voor een abonnement. Wil je onbeperkt internetten of heb je genoeg aan 1.000 of 2.000 MB per maand? Hoeveel belminuten wil je maandelijks tot je beschikking hebben? Als je deze vragen kunt beantwoorden, kun je op zoek gaan naar het goedkoopste sim only abonnement. Iedere euro is immers mooi meegenomen.

Als je een nieuw abonnement afsluit, is het slim om te weten welke simkaart er in jouw huidige telefoon past. Er zijn namelijk verschillende soorten simkaarten zoals een micro of nano simkaart. Providers hebben hier gelukkig een handige oplossing voor bedacht. De simkaart wordt tegenwoordig vaak geleverd als een 3-in-1 oplossing. Hierdoor kun je de simkaart op een eenvoudige manier zelf kleiner maken.
 


Foto: Ingezonden[ad_2]