[ad_1]

iPhone met sim only is vaak goedkoper

Wil je een sim only iPhone abonnement? Het kan een slimme keuze zijn! Je koopt zelf een losse iPhone en sluit er een iPhone sim-only abonnement bij af. De tarieven daarvan zijn vaak goedkoper dan wanneer je kiest voor een iPhone met abonnement. In dit artikel laten we je zien waar je op moet letten als je een sim-only iPhone overweegt, bijvoorbeeld met een losse iPhone XS of een losse iPhone XS Max. Ook bespreken we de beste iPhone sim only-aanbiedingen bij aanbieders zoals Ben, Youfone, Robin Mobile, Simyo en Simpel. Ideaal voor mensen die al een iPhone hebben.

Verderop bespreken we de verschillende providers. Spring meteen naar de sim only aanbieder waarover je meer wilt weten:

Alle sim-only iPhone-aanbiedingen vergelijken

Sim-only is ook voor de iPhone uitgegroeid tot een populaire abonnementsvorm. Maar waar vind je de beste iPhone sim only-aanbiedingen? Onze prijsvergelijker heeft ze voor je in een overzicht gezet.

iPhone met sim only steeds populairder

De populariteit van sim only is de afgelopen jaren enorm gestegen. De reden is dat mensen hun toestel langer gebruiken en vaker kiezen voor een tweedehands iPhone of refurbished iPhone. Veel mensen vervangen hun smartphone pas als hij kapot gaat en gezien de levensduur van een iPhone – toch zo’n zeker vijf jaar – is dat wel te begrijpen. Loopt je huidige contract af, dan is het vaak aantrekkelijk om met je iPhone een sim-only-abonnement over te stappen, omdat de abonnementsprijzen relatief laag liggen. Bovendien heb je keuze uit veel meer aanbieders, waaronder een aantal prijsvechters zoals Simyo en Simpel.

Heb je je keuze gemaakt dan kun je eenvoudig alle iPhone sim only abonnementen vergelijken in onze sim-only prijsvergelijker. Kies het aantal gewenste MB’s, sms’jes en belminuten en je ziet meteen welk abonnement het best bij jou past. Je kunt ook je budget aangeven, zodat je geen aanbiedingen krijgt die te duur zijn.

Sim-only iPhone verlengen

Ben je tevreden over je huidige provider? En voldoet je huidige iPhone met sim-only eigenlijk prima, maar loopt het contract bijna af? Dan kan het toch handig zijn om alvast te kijken wat je het beste kunt doen. Daarbij heb je twee opties om te verlengen: stilzwijgend of zelf verlengen. Je kunt bijvoorbeeld bij Simyo je sim-only abonnement heel eenvoudig verlengen?

Stilzwijgend je sim only verlengen
Als je niets doet loopt je huidige iPhone sim-only abonnement gewoon door. Dat kan handig zijn als jouw abonnement niet meer verkocht wordt. Je kunt dan toch blijven profiteren van de voorwaarden van je huidige, oude abonnement. Toch kan het stilzwijgend laten doorlopen ook nadelig zijn, omdat sommige kortingen komen te vervallen. Providers bieden vaak de eerste 12 tot 24 maanden kortingen aan als lokkertje en na die periode ga je het gewone tarief betalen. Kijk dus goed of jouw abonnement bij stilzwijgend verlengen niet opeens aanzienlijk duurder wordt. Is dat het geval, dan kun je beter zelf verlengen of kiezen voor een andere sim only.

In onze sim-only iPhone vergelijker hierboven kun je precies zien welk sim-only verlengingsaanbod voor jou het meest voordelig is, op basis van je huidige provider en producten!

Zelf verlengen
Of zelf verlengen voordelig is hangt af van je persoonlijke situatie. Misschien ben je wel tevreden over je provider, maar wil je toch net een iets grotere bundel. Of misschien zijn de bundels die jouw provider aanbiedt gunstiger geworden. In dat geval kun je het beste verlengen met een nieuw abonnement bij dezelfde provider. Je profiteert dan weer van nieuwe kortingen en voordelen, die je normaal misschien niet zo krijgen.

Spring meteen naar de sim only provider waar je meer over wilt weten:

Telfort | Tele2 | T-Mobile | KPN | Vodafone | Ben | Hollandsnieuwe | Robin Mobile | Simpel | Simyo | Youfone

Ben sim only

Ben is het budgetmerk van T-Mobile. Je maakt dus gebruik van hetzelfde netwerk, maar je bent vaak goedkoper uit. Ben heeft regelmatig sim only acties waarbij de bundels tijdelijk goedkoper zijn of waarbij je extra data bij je abonnement krijgt. Maar zelfs als er geen acties zijn krijg je toch een scherpe prijs bij deze provider. Hieronder vind je de beste Ben deals.

Bekijk het iPhone sim only aanbod bij Ben.

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is het budgetmerk van Vodafone. Je maakt dus gebruik van hetzelfde netwerk, maar de prijzen zijn net iets scherper. Ook zijn de sim only’s redelijk flexibel: bellen, sms’en en internetten komen uit dezelfde bundel, dus het maakt niet uit waar je je tegoed aan besteedt. Als je dus minder belt, kun je meer internetten. Gebruik buiten de bundel kost bovendien hetzelfde als binnen de bundel.

Bekijk sim only abonnementen van Hollandsnieuwe.

Robin Mobile

Robin Mobile werd vooral bekend omdat ze als eerste een sim only abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms’jes aanboden. Nog steeds geldt dat het gebruik onbeperkt is voor een vast bedrag per maand. Je kunt alles onbeperkt gebruiken in Nederland én in andere EU-landen. Daarmee onderscheidt Robin Mobile zich van andere aanbieders van onbeperkte bundels, die vaak beperkingen stellen in de EU. Deze provider maakt gebruik van het netwerk van KPN.

Bekijk de sim only bundels bij Robin Mobile.

Simpel sim only

Simpel is vooral interessant als je goedkoop uit wil zijn en geen snelle dataverbinding nodig hebt. De virtuele provier maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Je kunt kiezen uit meerdere bundels, die in grootte variëren tot 6GB.

Bekijk de sim only deals bij Simpel.

Simyo sim only

Simyo is een goedkope sim only aanbieder op het KPN-netwerk. De abonnementen zijn vrij goedkoop en de klantenservice is erg goed. Simyo ontvangt regelmatig onderscheidingen voor de goede service aan klanten. Standaard krijg je toegang tot het 4G-netwerk van KPN. Overal in Nederland heb je goede dekking en je hebt de keuze uit bundels van elke gewenste grootte. Wist je dat je bij Simyo je sim-only abonnement ook eenvoudig en supervoordelig kan verlengen?

Bekijk de sim only abonnementen bij Simyo.

Youfone sim only

Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN, maar is geen dochterbedrijf ervan. Je kunt kiezen uit databundels die in grootte variëren tot 10GB, uiteraard via het 4G-netwerk. Je kunt kiezen uit 1- of 2-jarige sim only abonnementen, maar eventueel heb je ook de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. De bundels zijn uiteraard ook geldig in de EU.

Bekijk de sim only acties bij Youfone.

10 tips voor een iPhone sim only abonnement

Voordat je een sim-only abonnement voor je iPhone afsluit, is het van belang om een aantal zaken in de gaten te houden. Hieronder hebben we onze belangrijkste sim only tips op een rijtje gezet.

  1. Budgetmerken zoals Simyo en Ben zijn vaak goedkoper dan de grote merken. Nieuwe aanbieders zoals Tele2 en Hollandsnieuwe proberen marktaandeel te veroveren en stunten daarom met prijzen. Profiteer daarvan!
  2. Een sim only abonnement is veel goedkoper dan de abonnementen die je in combinatie met een toestel koopt. Bovendien krijg je vaak web-only kortingen als je online afsluit. Afsluiten gaat sneller dan bij een winkel langsgaan.
  3. Bij sim only kun je vaak kiezen voor het maandelijks opzeggen van je abonnement. Dit is bijvoorbeeld mogelijk bij Ben, Simyo en Robin Mobile. Je zit dus nooit lang aan een abonnement vast. Maandelijks opzegbare abonnementen zijn vaak wel een euro per maand duurder.
  4. Let goed op de voorwaarden: sommige providers ronden de duur van telefoongesprekken naar boven af. Beknibbel daarom niet teveel op de belbundel, ook al bel je nauwelijks meer.
  5. Controleer goed of er geen verborgen datalimieten zijn. Sommige sim only aanbieders beloven onbeperkte data, maar boven een bepaalde limiet schroeven ze de snelheid omlaag. Bij andere moet je bijbetalen als je meer MB’s gebruikt.
  6. Kortingen gelden soms maar voor een paar maanden of voor de duur van je abonnement, bijvoorbeeld 24 maanden. Daarna rekent de aanbieder zonder verdere waarschuwing een hogere abonnementsprijs.
  7. Ook bij sim only abonnementen kun je gewoon nummerbehoud aanvragen. Dit kost niets en voorkomt dat je alle vrienden moet informeren dat je een nieuw nummer hebt gekregen. Vraag ernaar bij het afsluiten van je nieuwe sim only.
  8. Tweejarige abonnementen zijn vrijwel altijd goedkoper dan eenjarige abonnementen. Maar denk goed na of je je wel zo lang wilt binden.
  9. Reis je vaak buiten de EU? In landen zoals de VS, Australië en Turkije zijn budgetaanbieders relatief duur en ze hebben vaak geen gunstige vakantiebundels. Budgetmerken zoals Simyo zijn in het buitenland vrij duur. Als je bijvoorbeeld van de VS naar Nederland wilt bellen, ben je bij Simyo tweemaal zo duur uit als bij T-Mobile. Overweeg in dat geval een sim only bij een grote provider of schaf lokaal een simkaartje aan.
  10. Kijk niet alleen naar de prijs van de databundel, maar ook naar de tarieven buiten de bundel. Heb je een te krappe bundel afgesloten, dan kan de sim only van een prijsvechter uiteindelijk duurder uitpakken dan bij een grote provider. En let ook op de klantenservice, want op dat punt zijn er grote verschillen tussen aanbieders.

Zoek je nog een nieuwe iPhone voor bij je sim only abonnement? Kijk dan eens naar:

Of kijk naar:

[ad_2]