Sim Only Bespaar kosten met een nieuw sim only abonnement

Bespaar kosten met een nieuw sim only abonnement

[ad_1]

Een abonnement met toestel kan je per maand veel geld kosten. Sim only abonnementen zijn een goede optie om te besparen op je maandelijkse telefoon kosten. Ben je momenteel blij met je huidige toestel, maar wil je toch een goedkoper abonnement hebben? Dan is een sim only abonnement een goede keuze voor jou.

Wanneer kies je voor een sim only abonnement?

Er is een grote kans dat je toestel na 1 of 2 jaar nog steeds goed werkt. Als je huidige telefoonabonnement afloopt is het een goede keuze om voor een 1 jaar een sim only abonnement te nemen. Je kunt dan altijd in de toekomst nog een toestel los kopen  en je goedkopere sim only abonnement nog steeds houden.

Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan sim only  abonnementen die kunnen aansluiten op jou behoeftes. Sim only vergelijken is tegenwoordig super simpel doordat er meerdere vergelijksites zijn waarmee je alle huidige aanbiedingen en abonnementen met elkaar kan vergelijken.

Weet je niet zeker of een sim only abonnement iets voor jou is? Kijk dan bij de provider voor maandelijks opzegbare abonnementen. Met een maandelijks opzegbaar abonnement zit je nooit lang vast aan een provider en kun je de volgende maand meteen overstappen.

Voordelen van een sim only abonnement

Het grootste voordeel van een sim only abonnement is dat je geen extra maandelijks kosten hoeft te betalen. Vooral voor de nieuwste toestellen kunnen de extra maandelijkse kosten die bovenop het abonnement gaan erg hoog zijn.

Sim only abonnementen zijn ook vaak flexibeler met hun contractperiodes dan een abonnement met toestel. Nog een voordeel is dat je met een sim only abonnement ook niet te maken hebt met een BKR-registratie.

Waarop moet je op letten bij het overstappen?

Als je gaat overstappen naar een sim only abonnement dan moet je als eerste de einddatum van je huidige contract checken. Je kunt niet zomaar tussentijds overstappen naar een andere provider. Kijk ook wat voor soort sim only abonnement het beste bij je past.

Stream je veel muziek of films tijdens het reizen? Dan is een onbeperkt data abonnement de beste keuze voor jou. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken dat je over je databundel heen gaat en kun je met een gerust hart zoveel streamen als je wil. Ook kun je bij veel sim only abonnement kiezen voor onbeperkt bellen. Zo kun je net zoveel bellen met je vrienden of familie als jezelf wil.

Vergelijk ook meerdere sim only providers met elkaar voordat je een besluit neemt. Providers hebben vaak aanbiedingen die je kan mislopen wanneer je, maar bij één provider kijkt. Ook zijn de tarieven voor onbeperkt data en bellen heel verschillend per provider. Het is dus verstandig om echt de tijd te nemen om het meest voordelige abonnement voor jou te vinden.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro[ad_2]