[ad_1]

Sim-only abonnementen zijn zeer geschikt voor degene die nog een prima toestel hebben of een los toestel willen kopen. Elke aanbieder heeft een aantal aanbiedingen wat betreft sim-only. Wij zetten de populairste aanbiedingen van deze maand voor je op een rij.

Sim-only abonnement

Een sim-only abonnement geeft je alleen een bel- en databundel, je krijgt er geen toestel bij. Dat is dus handig wanneer je nog een goed toestel hebt, of een los toestel wil kopen. Een sim-only abonnement kenmerkt zich door de lage maandprijs en dat komt omdat er geen toestel bij aangeschaft hoeft te worden en dat merk je.

Welke moet ik kiezen?

Het abonnement dat je gaat afsluiten hangt sterk af van hoe vaak je belt en hoeveel je gebruik maakt van het internet. Bedenk hoe vaak en hoeveel je belt en of je deze gesprekken ook via een app als WhatsApp voert. Dan bel je via internet en zijn belminuten niet belangrijk.

Belangrijker is dan wel de hoeveelheid data die je denkt te verbruiken. Gebruik je veel Wifi en verstuur je bijvoorbeeld veel foto’s via WhatsApp? Kijk je ook veel films en series via Netflix of Videoland en stream je daarnaast veel muziek? Dit kost allemaal veel data.

Er zijn veel aanbieders met sim- only abonnementen en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we hieronder de populairste sim-only abonnementen van deze maand onder elkaar gezet.

Onze top 3 sim-only deals
Simpel – 500 belminuten voor € 5
Youfone – Sim-only vanaf € 4

[ad_2]