[ad_1]

Wil jij een nieuw abonnement, maar werkt je telefoon nog perfect? Dan is een sim only abonnement voor jou de perfecte uitkomst. Het enige wat jij nieuw krijgt is je simkaart en je oude telefoon kan je gewoon blijven gebruiken. Lees gauw verder om erachter te komen hoe jij het beste abonnement afsluit.

Altijd lage kosten
Een sim only abonnement heeft altijd lagere kosten, dan een abonnement met telefoon. Je hoeft immers niet de kosten van de telefoon maandelijks mee te rekenen. Zo bespaar je veel kosten, aangezien de telefoon goed is voor de helft van de abonnementskosten. Je maandelijkse kosten kunnen dus van 40 euro ineens naar 20 euro zakken. Als je dit op jaarbasis bekijkt scheelt het een hoop geld. En dan heb je nog niet eens de goedkoopste sim only.

Stel zelf je abonnement samen
Een ander voordeel van een sim only abonnement is de vrijheid die je hebt, met het kiezen van een bundel. Deze abonnementen kan je samenstellen zoals je zelf wilt. Ongelimiteerd Instagrammen en YouTube filmpjes kijken, maar minder bellen en sms’en? Kies dan voor unlimited data en 100 belminuten en sms’jes. Je kan natuurlijk ook voor het tegenovergestelde kiezen. Spreek je mensen liever over de telefoon en heb je niks met social media? Dan kun je 400 belminuten en sms’jes en 100 MB’s internet afsluiten. Zo heb jij altijd het perfecte abonnement, dat precies aan jouw wensen voldoet.

Het goedkoopste sim only abonnement
Natuurlijk wil je het beste abonnement. Dingen als een betrouwbaar netwerk, snel internet zijn belangrijk. Maar het allerbelangrijkste blijft toch altijd de prijs. Hoe zorg jij ervoor dat je eindigt met het goedkoopste abonnement, dat tegelijkertijd precies biedt wat jij wil?

Begin bij je oude provider
Om te beginnen is het goed om altijd bij je oude provider te kijken, wat ze je kunnen bieden. De kans is groot dat ze je wat extra’s aanbieden, wanneer je al een langere tijd klant bij ze bent. Je bent namelijk een vertrouwde klant en ze willen je graag houden. Een telefoontje om de mogelijkheden te bekijken, kan nooit kwaad.

Weet wat je wil
Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je nodig hebt. Wanneer jij precies weet hoeveel internet je verbruikt, belt en sms’t, kan je jouw abonnementskeuze hierop aanpassen. Hiermee voorkom je dat je gaat betalen voor dingen die je niet gebruikt.

Blijf vergelijken
Er zijn een hoop verschillende dienstverleners voor abonnementen. Allemaal bieden ze iets anders. Probeer er daarom zoveel mogelijk met elkaar te vergelijken. Vergelijk de prijzen, maar ook de reviews van verschillende aanbieders.[ad_2]