[ad_1]

Wil je een nieuwe telefoon kopen en mag je bijna je abonnement vernieuwen? Ook in 2019 loont het nog steeds om een telefoonabonnement af te sluiten. We leggen je precies uit waarom.

Sinds 2017 staan de telefoonabonnementen onder druk. Eigenlijk sluit je soort een sim only abonnement af samen met een telefoonabonnement. Voor je abonnement betaal je maandelijks en ook voor je telefoon. Kun je dan niet beter voor sim only gaan? Waarschijnlijk niet. Stel je wilt een nieuwe telefoon kopen. Dan kun je ook nu nog het beste je smartphone kopen met abonnement. Het scheelt niet altijd evenveel en daarom geven wij je graag wat voorbeelden.

Verschil tussen sim only en telefoonabonnement

Het verschil tussen sim only en een telefoonabonnement afsluiten is de telefoon. Bij een sim only abonnement kies je alleen voor een provider. Wanneer je een telefoonabonnement afsluit kies je naast de provider ook voor een telefoon. Een telefoon abonnement bestaat eigenlijk uit een abonnement met je provider en een afbetalingsregeling voor je telefoon. Het voordeel van een telefoonabonnement is dat je de telefoon in delen betaalt en niet in één keer een groot bedrag kwijt bent. Vaak bied de provider ook nog eens voordeel omdat zij die telefoons in veelvoud inkopen. Het grote voordeel van sim only is dat alleen voor het abonnement betaalt en vaak goedkoper uit bent. Daar heb je natuurlijk wel een werkende telefoon voor nodig. Sta je op het punt om een nieuwe telefoon te kopen? Dan is het vaak interessanter om ook je abonnement te vernieuwen.

Bij welke provider krijg je het meeste voordeel

Stel je bent van plan om een premium telefoon te kopen zoals de iPhone 11. Los kost deze telefoon 809 euro. Is je abonnement afgelopen of loopt je abonnement in de komende vier maanden af? Dan kun je een iPhone 11 afsluiten met abonnement. Je krijgt in dat geval een flinke korting. Om je een idee te geven van die korting zijn wij vandaag gaan vergelijken bij BelSimpel. Daar krijg je de volgende aanbiedingen:

  • LET OP dit zijn acties van 21 oktober. Prijzen kunnen wijzigen.

iPhone 11 kopen bij Tele2

Bij Tele2 is er keuze uit drie vier databundels, 1 GB, 7 GB, 20 GB of onbeperkt data. Je kunt deze bundels combineren met 200 min of onbeperkt bellen. Bij elk abonnement of het nu tweejarig of maandelijks is krijg je de iPhone 11 voor 744 euro.

iPhone 11 kopen bij T-Mobile

Kies je voor T-Mobile? Dan kun je de iPhone 11 afsluiten met tweejarig abonnement en het toestel meenemen voor 768 euro. Ga je voor een groter abonnement vanaf 5000 MB, dan wordt je premium Apple goedkoper. Je betaalt nu nog maar 743 euro voor een van de beste camera telefoons.

iPhone 11 camera vergelijken

iPhone 11 kopen bij KPN

Sluit je een nieuw abonnement af bij KPN inclusief de iPhone 11? Dan is de iPhone al van jou vanaf 720 euro bij een licht abonnement tot slechts 696 euro als je voor de 20 GB bundel gaat. Daarmee biedt de premium provider de nieuwe Apple met de meeste voordeel aan. Daar staat dan ook een flinke prijs voor het abonnement tegenover.

iPhone 11 kopen bij Vodafone

Sluit je een tweejarig abonnement af bij Vodafone dan kun je de iPhone 11 meenemen voor 742 euro. Het maakt daarbij niet uit of je een kleine of grote bundel kiest. Ga je voor een jaarabonnement dan krijg je gek genoeg nog meer voordeel. Bij de kleinste bundel neem je de iPhone 11 al meer voor 715 euro. Ga je voor de grotere bundels met onbeperkt bellen is de premium Apple voor 672 euro op de kop te tikken.

Bron: BelSimpel

Bekijk het laatste nieuws over Apple:[ad_2]