[ad_1]

iPhone 11 met abonnement kopen: alles wat je wil weten

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR uit 2018 en heeft in vergelijking met dat toestel een aantal mooie veranderingen doorgevoerd gekregen. De smartphone werd op 10 september oficieel gepresenteerd op het 2019 Apple Event, samen met o.a. de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max.

De grootste verbetering van de 11 is de camera op de achterkant van het toestel. Apple heeft de opvolger een dubbele cameralens gegeven, zodat deze net als de iPhone XS van vorig jaar veel betere foto’s maakt. Het gaat hier om een 12-MP ultragroothoeklens en een groothoek-camera. Ze zorgen voor goede prestaties op het gebied van scherpte-diepte en ook op het gebied van augmented reality is er meer mogelijk. Mensen die fan waren van de mogelijkheden van de XR kunnen met deze opvolger dus hun lol op.

Ook de frontcamera heeft een mooie update gekregen. Deze heeft nu een resolutie van 12 megapixel en een groothoeklens, waarmee je een nog groter gebied kunt vastleggen. De camera kan daarbij filmen in 4K met 60 frames per seconde.

Qua accuduur heeft de iPhone 11 ten opzichte van zijn voorganger ook progressie geboekt. Apple stelt dat deze smartphone met gemak een volle dag op een volle accu moet kunnen draaien. Dit heeft natuurlijk ook te maken met hoe actief je de telefoon gebruikt en voor wat voor een doeleinden.

iPhone 11 uitvoeringen

De iPhone XR was de meest kleurrijke iPhone sinds de iPhone 5C en de iPhone 11 houdt deze traditie in ere. Apple heeft de smartphone uitgebracht in zes kleuren: rood, zwart, wit, geel, paars en groen. Daarnaast kun je kiezen uit drie opslagcapaciteiten: 64GB, 128GB en 256GB. Die eerste zal voor de meeste gebruikers voldoende zijn, maar houd er rekening mee dat de opslag van een iPhone niet uitbreidbaar is.

iPhone 11 prijzen

Net zoals voorgaande jaren heeft Apple de iPhone 11 in drie opslagcapaciteiten uitgebracht: 64GB, 128GB en 256GB. Omdat je bij iPhones nooit het geheugen naderhand nog kunt uitbreiden, raden we aan om goed te kijken hoeveel gigabyte je nodig denkt te hebben.

Apple hanteert de volgende adviesprijzen voor de iPhone 11.

Bij welke providers kan ik de iPhone 11 met abonnement kopen?


De iPhone is al jaren zo populair, dat vrijwel iedere provider ze aanbiedt. Dat is met de iPhone 11 niet anders. De 11 is dus vanaf de lanceerdatum bij ongeveer iedere provider beschikbaar, in alle kleuren en opslagcapaciteiten.

iPhone 11 met abonnement: hier moet je op letten

Belangrijke tip: houd rekening met de garantie. In Nederland geldt een standaard fabrieksgarantie van twee jaar, die je kunt uitbreiden met AppleCare+. Deze schadeverzekering van Apple dekt ook val- stoot- en waterschade.

In de prijsvergelijker van iPhoned vind je op ieder moment van de dag de beste prijs van het moment van alle providers voor deze smartphone. De vergelijker bundelt de beste prijzen die je dankzij de filters precies af kunt stemmen op jouw behoeften. Kies bijvoorbeeld een specifieke opslagcapaciteit of kleur.

Sim-only of iPhone 11 met abonnement?

Als je de iPhone 11 met abonnement afsluit, krijg je waarschijnlijk een BKR-registratie. Wil je dat voorkomen, dan kun je de smartphone beter los kopen en combineren met een sim only. Ga voor handige tips en de beste sim only aanbiedingen naar zustersite OnlySim.

Wil je toch liever het nieuwe Topmodel van Apple?

Wil je toch het beste oled-scherm, een verbeterde driedubbele camera en meer? Kies dan de iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max. De adviesprijzen van beide toestellen liggen 350 en voor de iPhone 11 Pro Max zelfs 450 euro hoger in vergelijking met de iPhone 11. Wil je de beste deal? Gebruik dan onze prijsvergelijker voor het meest complete aanbod en alle actuele levertijden.

[ad_2]