[ad_1]

Losse iPhone 6 los toestel: dit zijn de prijzen

Wil je een losse Apple iPhone 6 kopen? Dan loont het de moeite om goed te kijken naar de prijs, kleuren en modellen. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding voor jouw losse iPhone 6! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.

iPhone 6 los kopen

De iPhone 6 was het eerste toestel met 4,7-inch scherm en is inmiddels opgevolgd door de iPhone 6s. Toch kan het nog een goede keuze zijn als je een betaalbare iPhone zoekt en niet te hoge eisen stelt. Omdat er een 64-bit processor in zit zal Apple de komende tijd nog software-updates blijven uitbrengen.

Meer over de iPhone 6 losse toestel prijzen

De iPhone 6 is niet meer officieel via de Apple Store verkrijgbaar. Hieronder zie je de meest recente prijzen die Apple hanteerde, zodat je goed kunt vergelijken met het huidige prijspeil. Je kunt kiezen uit de kleuren spacegrijs, zilver en goud.

  • Losse iPhone 6 met 16GB opslag – 639 euro (oorspronkelijk €699)
  • Losse iPhone 6 met 64GB opslag – 749 euro (oorspronkelijk €799)
  • Losse iPhone 6 met 128GB opslag – niet meer verkrijgbaar (was €899)

We raden aan om minimaal voor 64GB te kiezen, zodat je niet in de knel komt met de hoeveelheid opslagruimte. Dit is uiteraard afhankelijk van de vraag waar je de 6 voor gaat gebruiken.

iphone6-doosje

iPhone 6 kopen in Nederland

In Nederland kun je nog de iPhone 6 kopen bij sommige webwinkels, maar vooral als refurbished toestel en tweedehands. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden.

Welke iPhone 6 los kopen?

De iPhone 6 heeft een groter scherm en een snellere processor ten opzichten van z’n voorganger. Bovendien heeft het toestel een tijdloos uiterlijk, omdat Apple dit aluminium design met afgeronde hoeken tot en met de iPhone 7-familie is blijven gebruiken. Het is daarom een aantrekkelijk toestel als je niet te veel geld wilt uitgeven, maar wel wilt beschikken over een hedendaags ogend toestel. Voordat je een iPhone 6 gaat kopen, is het belangrijk om na te denken over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag en de levertijd. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone 6 los toestel past bij mij?

Bij de iPhone 6 kun je kiezen uit drie kleuren. Spacegrijs is onder iCulture-lezers het meest populair, maar zilver is ook een mooie neutrale kleur. Wie liever iets opvallend heeft kiest voor goud. De behuizing blijft jarenlang mooi, ook als je geen hoesje gebruikt.

#2 Hoeveel iPhone 6 opslag heb ik nodig?

Bij de 6 kun je kiezen uit 16GB of 64GB opslag. We raden aan om voor 64 gigabyte te kiezen, omdat je anders al snel in de knel komt bij het installeren van apps en games en het maken van foto’s.

#3 Vergelijk de iPhone 6 prijs en levertijden

Er zijn soms grote verschillen bij aanbieders, vooral ook wat levertijd betreft. Kijk dus goed welke aanbieder jouw ideale toestel heeft via onze prijsvergelijker. Je weet dan zeker dat je niet te veel betaalt en je nieuwe 6 snel in huis hebt.

Waarom een iPhone 6 los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 6 zou willen hebben:

  • Eerste toestel met 4,7-inch scherm.
  • Tijdloos design, daardoor ziet het toestel er niet gedateerd uit.
  • Zal nog enige tijd updates blijven ontvangen dankzij 64-bit chip.
  • Beschikt nog over 3,5mm aansluiting.

iPhone 6 sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone 6 kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

[ad_2]