[ad_1]

Losse iPhone 8 kopen: dit moet je weten

Wil jij een losse iPhone 8 kopen? Dan ben je op de juiste plek, want je leest hier alles over de prijs, releasedatum en levertijd van de losse iPhone 8. Zo vind je de beste prijs voor jouw nieuwe iPhone 8 in combinatie met sim-only. Heb je liever een iPhone 8 met abonnement, dan hebben we daarover een aparte pagina. We werken deze overzichten regelmatig bij met de nieuwste acties.

iPhone 8 bestellen in de Apple Store

Uiteraard kun je voor het bestellen van je nieuwe iPhone in de Apple Store terecht. Daarvoor ga je naar deze pagina, waar je kunt kiezen uit 64GB of 256GB en de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Geen idee welke kleur je moet kiezen of twijfel je nog over de opslag? Dan helpen we je graag op weg.

iPhone 8 bestellen bij providers

Bij deze providers en shops zul je meestal een abonnement erbij afsluiten. Wil je dat niet, dan kun je ook terecht bij de Apple Store.

iPhone 8 los toestel

iPhone 8 los kopen in Nederland

In Nederland en België is de iPhone 8 overal verkrijgbaar, zowel bij providers als bij telecomwinkels. Je kunt ook terecht bij algemene elektronicawinkels zoals Coolblue en MediaMarkt. Omdat de iPhone 8 al wat langer op de markt is, houden de meeste winkeliers niet meer vast aan de adviesprijzen en zijn er regelmatig leuke deals te vinden. Let daarbij op dat de kleur van het toestel soms veel verschil kan maken. Soms heeft een winkelier een wat grotere voorraad van een bepaalde kleur of uitvoering ingekocht, om te kunnen stunten met prijzen.

iPhone 8 prijs in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 8 kopen bij de Apple Store en diverse winkelketens. Hieronder zie je de adviesprijzen:

iPhone 8 los toestel

Tip: Bestel meteen een draadloze oplader mee.

iPhone 8 sim-only

Ga je de iPhone 8 los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een langlopend contract bij een provider kiest. Bovendien heb je niet te maken met de BKR-registratie, die mensen bij een abonnement boven het hoofd hangt.

De iPhone 8 is één van de drie nieuwe toestellen die Apple in het najaar van 2017 introduceert. Ga je voor een iPhone 8 sim-only combinatie of heb je liever complete bundel met toestel via een provider? Een iPhone 8 los kopen via Apple of een webwinkel gaat vaak sneller dan via de providers.

iPhone 8 los toestel

Welke iPhone 8 los kopen?

Ga je de iPhone 8 los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Dat is slim, want behalve de kleur zijn ook prijs, opslag en levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een bepaalde uitvoering net iets goedkoper is, bijvoorbeeld omdat de winkelier er meer van heeft ingekocht. Hoe beter jij weet wat je wilt, hoe sneller je je bestelling kunt plaatsen.

#1 Welk iPhone 8 los toestel past bij mij?

Bij de iPhone 8 kun je kiezen uit de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Wat daarbij meespeelt is hoe lang je je iPhone 8 wilt gebruiken. Ben je van plan er jarenlang gebruik van te maken, dan kun je de kleur kiezen die je zelf het mooist vindt, maar misschien met iets meer opslagcapaciteit dan op je huidige toestel. Wil je het toestel alweer snel doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen in spacegrijs of zilver.

#2 Hoeveel iPhone 8 opslag heb ik nodig?

De iPhone 8 is beschikbaar met 64GB en 256GB opslagruimte. Voor de meeste mensen is 64GB opslag voldoende, maar wil je je toestel intensief gebruiken dan kan meer opslag handig zijn.

#3 Vergelijk de iPhone 8 prijs en levertijden

Er is veel verschil in prijs en levertijden. Gebruik daarom onze prijsvergelijker, zodat je weet dat je niet te veel betaalt voor je toestel en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Omdat je de iPhone 8 sim-only aanschaft, ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Twijfel je nog of een los toestel de beste keuze is, of dat je toch beter een abonnement kunt nemen? Met onze prijsvergelijker kun je zien waar je op moet rekenen qua maandelijkse kosten.

Waarom een iPhone 8 los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 8 sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je hebt geen zin in een BKR-registratie.
  • Je zoekt een handzame iPhone, maar vindt de iPhone SE te klein.
  • Je wilt nieuwe technologie, maar het mag niet de hoofdprijs kosten.
  • Je hebt de iPhone 7 overgeslagen en bent nu dringend aan iets nieuws toe.

Losse iPhone 8

iPhone 8 Plus sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone 8 Plus gekocht, dan heb je nog wel een sim only nodig.

[ad_2]