[ad_1]

iPhone met T-Mobile abonnement

Wil je een iPhone met T-Mobile abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante T-Mobile aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en bij deze prijsvechter kun je vaak scherpe abonnementsprijzen vinden. Hieronder vind je de beste T-Mobile iPhone-abonnementen en de scherpste T-Mobile iPhone deals.

iPhone XS bij T-Mobile

Wil je de nieuwe iPhone XS kopen bij T-Mobile, hou dan onze website en prijsvergelijker in de gaten! Er zijn namelijk regelmatig mooie aanbiedingen voor dit toestel bij T-Mobile. Maar ook voor de andere modellen is er keuze genoeg uit abonnementen en bundels.

T-Mobile iPhone aanbiedingen

In 2008 was T-Mobile de eerste aanbieder in Nederland die iPhones verkocht. Dat doet T-Mobile uiteraard nog steeds, waarbij je kunt kiezen uit recente modellen zoals de iPhone XS en iPhone XR. Kies je voor een iPhone van een eerdere generatie, dan ben je extra goedkoop uit. Je bepaalt dus zelf je maandbedrag. T-Mobile heeft regelmatig Go Go Go Deals voor de iPhone en andere smartphones. Je krijgt dan bijvoorbeeld dubbele data voor een klein bedrag meer.

T-Mobile met iPhone: abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je T-Mobile abonnementen gemakkelijk vergelijken. Uitgangspunt is dat je de looptijd en de hoeveelheid internetdata kiest, vanaf 0 GB tot onbeperkt. Bij alle bundels krijg je 120 minuten bellen, maar als je dit onbeperkt wilt maken kost dat slechts €2,50 extra.

Zelf je T-Mobile iPhone-abonnement samenstellen

Wil je zelf je T-Mobile abonnement samenstellen? Dat doe je het snelst via de T-Mobile shop, maar je kunt ook terecht bij diverse webwinkels waarvan je de aanbiedingen via onze prijsvergelijker hierboven kunt vinden. Je kiest de hoeveelheid MB’s data, geeft aan of je onbeperkt wilt bellen (€2,50 extra per maand) en hoeveel je maandelijks voor je toestel wilt betalen. Dit varieert van nul tot een paar tientjes per maand. Als je vooraf een groter bedrag zelf betaalt heb je niet te maken met BKR-registratie.

Wil je geen omkijken hebben naar je abonnement, dan kies je voor onbeperkte data voor €30 per maand. Wil je dat de belbundel ook in de VS geldig is, dan betaal je iets extra. Er zijn nog wat andere opties, zoals het recyclen van je toestel aan het einde van de looptijd.

Gebruik je je toestel minder intensief, dan zijn er goedkopere T-Mobile abonnementen met 0GB, 1GB of 2GB data. Ook bij deze bundels krijg je 120 belminuten standaard. Je kunt maandelijks de databundel bijstellen, zowel omhoog als omlaag.

Heb je al een toestel, dan kun je ook kiezen voor sim only, waarbij je kunt kiezen uit bundel van 5GB, 10GB of onbeperkte data. Je kunt de bundel bijstellen wanneer je wilt en kunt de bundels ook in de EU gebruiken. Voor de onbeperkte bundel geldt dat je 14GB binnen de EU mag gebruiken en dat zal voor incidentele vakanties ruim voldoende zijn.

Je krijgt extra korting als er meerdere abonnementen op hetzelfde adres zijn geregistreerd. Dit geldt voor andere mobiele abonnementen en voor vast internet en/of tv.

Voor meer informatie over de abonnementen kijk je op de website van T-Mobile.

Verder lezen:

T-Mobile sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een T-Mobile sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals bij T-Mobile. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past. Je kunt in feite kiezen uit drie bundels, met 5GB, 10GB of onbeperkte data.

T-Mobile 4G-netwerk

T-Mobile is in het jaarlijkse onderzoek van P3 Group al een aantal keren uitgeroepen tot de provider met de beste dekking. Het 4G-netwerk is volledig operationeel, waarbij het mobiele bereik op drukke plaatsen zoals stadions en festivals extra wordt versterkt door het plaatsen van extra masten. Verder werken ze aan nog hogere snelheden en meer capaciteit voor videokijken, gamen en muziek luisteren. T-Mobile heeft verspreid over Nederland meer dan 11.000 masten, meer dan de andere providers. Bij alle abonnementen is 4G standaard inbegrepen. Meer informatie vind je op de website van T-Mobile.

Dankzij ondersteuning voor de frequenties 900MHz, 1800 MHz en 2100 MHz was T-Mobile de enige provider waarmee je 4G op de iPhone 5 kon gebruiken, aangezien dit toestel maar een beperkt aantal 4G-frequenties werkte. Sindsdien is de 4G-ondersteuning van de iPhones sterk verbeterd, waardoor je bij alle Nederlandse operators terechtkunt.

Zoek je een goedkopere provider? Kijk dan eens naar een sim only’s van dochterbedrijf Simpel.

iPhone T-Mobile abonnement

T-Mobile als provider in Nederland

T-Mobile is van oorsprong een Duits bedrijf, ontstaan vanuit de nationale telefoonaanbieder in Duitsland: Deutsche Telekom met hoofdkantoor in Dortmund. In 1999 werd het bedrijf opgericht en vlak daarna startte het bedrijf ook met activiteiten in Nederland. Toen de iPhone 3G in Nederland verscheen was T-Mobile de enige officiële partner, wat ze een hoop nieuwe abonnees heeft opgeleverd. Ze hadden voor de iPhone speciale i-abonnementen ontwikkeld, die gretig aftrek vonden onder iCulture-lezers. Vooral het i-150 abonnement met onbeperkte data voor 30 euro per maand was voor veel mensen de eerste kennismaking met de iPhone én mobiel internet. Tegenwoordig heeft T-Mobile nog steeds onbeperkte abonnementen, die overigens nog steeds 30 euro kosten.

T-Mobile is in Nederland actief onder de eigen naam en met de merken Simpel (sim only) en Ben (prijsvechter).

T-Mobile zakelijke abonnementen

Bij T-Mobile kun je ook goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. De provider biedt de iPhone ook aan als zakelijk toestel in alle denkbare kleuren. Neem een Go-bundel als je Unlimited data in Nederland wilt hebben, zodat je overal kunt flexwerken en bellen. De abonnementsprijzen zijn identiek aan die voor consumenten, maar als ondernemer kun je de btw aftrekken. Maandelijks mag je 10GB meenemen in de EU als je op zakenreis gaat. Kijk voor zakelijke abonnementen op de T-Mobile website.

Kijk ook eens bij de andere providers:

[ad_2]