[ad_1]

Let op: Telfort bestaat sinds mei 2019 niet meer als zelfstandig merk. In plaats daarvan kun je een iPhone met Simyo-abonnement uitzoeken of kijken naar de iPhone-abonnementen van KPN.

iPhone met Telfort abonnement

Wil je een iPhone met Telfort-abonnement kopen? Dan kan dat helaas niet meer omdat KPN is gestopt met dit budgetmerk. In plaats daarvan kun je nog wel goedkope iPhone-abonnementen vinden bij Simyo, eveneens een dochter van KPN. Hieronder hebben we in onze prijsvergelijker de meest interessante aanbiedingen van Simyo voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en bij deze prijsvechter kun je vaak scherpe abonnementsprijzen vinden.

Telfort abonnement aan verlenging toe?

Telfort verkocht voorheen iPhones met flexibele abonnementen. Daarbij profiteerde je van de kwaliteit van het KPN-netwerk, maar de abonnementen waren veel goedkoper. Is je contractduur afgelopen, dan is het tijd om een nieuw abonnement uit te kiezen. Je kan daarbij kiezen voor een iPhone met Simyo-abonnement of sim only. Je zou ook naar een van de vele sim only-aanbieders kunnen kijken.

Telfort stond bekend om de smartpakkers. Dat waren toestellen van een voorgaande generatie die voor een extra lage prijs werden verkocht. Tegenwoordig kun je voor een iPhone 8 kopen ook terecht bij andere aanbieders, zoals de iPhone-abonnementen van KPN.

Verder lezen:

Telfort sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een Telfort sim only afsluiten? Ook dat is niet meer mogelijk, omdat Telfort niet meer als zelfstandig merk bestaat. Maar gelukkig zijn er nog allerlei andere budgetaanbieders die sim only in het assortiment hebben en waarmee je ook goedkoop uit bent. Hieronder zie je in onze sim only-vergelijker wat voor jou de beste deal is.

Zoek je een sim only-aanbieder op het netwerk van KPN? Dan kun je ook eens kijken naar de deals van Simyo.

Telfort abonnement

Telfort als provider in Nederland

Telfort ontstond in 1996 uit een samenwerking tussen British Telecommunications (BT) en de Nederlandse Spoorwegen (NS). In 1998 kreeg het bedrijf toestemming om een landelijk dekkend GSM-netwerk op te bouwen. Daarna is Telfort meermaals van naam en eigenaar gewijzigd. In 2000 kwam het bedrijf in handen van BT, waarna het afsplitste als mmO2 en vervolgens de naam wijzigde naar O2 Nederland. In 2003 verkocht O2 het bedrijf aan Greenfield Capital Partners, waarna de oorspronkelijke naam Telfort terugkeerde. In juli 2005 werd Telfort uiteindelijk verkocht aan telefoonbedrijf KPN, waar het nu nog steeds deel van uitmaakt. Naast mobiele telefonie bieden ze ook vaste telefonie, internet en interactieve televisie aan. De internettak is eigenlijk afkomstig van Tiscali, dat KPN in 2007 overnam.

Of kijk eens bij de andere providers:

[ad_2]