[ad_1]

iPhone met Vodafone abonnement

Wil je een iPhone met Vodafone abonnement kopen? Dan ben je hier op de juiste plek! We hebben in onze prijsvergelijker namelijk alle interessante Vodafone aanbiedingen voor je verzameld. Er zijn regelmatig leuke kortingen voor de iPhone en als je weet waar je moet zoeken kun je scherpe abonnementsprijzen vinden. Hieronder vind je de beste deals bij deze provider.

iPhone XS bij Vodafone

Wil je de nieuwe iPhone XS kopen bij Vodafone, hou dan onze website en prijsvergelijker in de gaten! Er zijn namelijk regelmatig aantrekkelijke acties. Zo heeft Vodafone lente- en zomerdeals en zijn er zogenaamde ‘Runners’. Dit zijn hardlopende toestellen die je met extra korting kunt aanschaffen.

Vodafone abonnementen vergelijken

Met onze handige abonnementenvergelijker kun je Vodafone abonnementen gemakkelijk vergelijken. Je kiest bij Vodafone uit een 1- of 2-jarig abonnement en heb vervolgens de keuze uit een databundel tussen de 1GB en 80GB. De meeste mensen zullen kiezen voor Red Essential met 10GB data. Vanaf Red Essential is bellen onbeperkt inbegrepen. Heb je internet van Ziggo, dan krijg je op geselecteerde abonnementen dubbele data, een extra korting van €5 per maand en een extra tv-pakket.

Zelf je Vodafone-abonnement samenstellen

Bij Vodafone heb je de keuze uit meerdere abonnementen. Wil je onbeperkt bellen en sms’en en heb je veel data nodig, dan kies je voor de RED-abonnementen met een databundel oplopend tot 40GB. Je kunt dit zelfs nog verdubbelen naar 80GB, zie verderop). Volledig onbeperkte data is niet mogelijk bij Vodafone, maar de ruime databundels geven je wel de mogelijkheid om de complete bundel in de EU te gebruiken.

Heb je minder data nodig, dan zijn er ook de Start-abonnementen nemen in de varianten M, L en XL. De vroegere variant S met 0GB data is vervallen. Je kunt ook kiezen voor sim only, zodat je zelf kunt kiezen welk toestel je neemt. Wij adviseren om minimaal 10GB te nemen, zodat je niet met onverwachte kosten te maken krijgt.

Meer info vind je in de webshop van Vodafone.

Verder lezen:

Vodafone sim only

Heb je al een iPhone en wil je daarbij een Vodafone sim only afsluiten? Ook dan hebben we voor jou de beste deals verzameld. Hieronder zie je in onze prijsvergelijker welke sim only bundels er verkrijgbaar zijn, zodat je weet wat het beste bij jou past.

Vodafone 4G-netwerk

Vodafone is een behoorlijk grote provider in Nederland, die het 4G-netwerk goed voor elkaar heeft. Ze waren een van de eerste operators die 3G en 4G uitrolden in ons land. Sinds september 2014 is er landelijke dekking voor 4G. Bij alle abonnementen is 4G standaard ingegrepen. Dit geldt trouwens ook voor prepaid klanten.

4G Vodafone iPhone

Op heel veel plekken biedt Vodafone inmiddels 4G+ aan, een uitbreiding op het 4G netwerk. Dit is beschikbaar in tientallen steden in Nederland en biedt snelheden van meer dan 225 Mbps. Je merkt dan geen verschil meer met internet via de kabel.

Zoek je een goedkopere provider op het Vodafone-netwerk? Kijk dan eens naar een sim only van dochterbedrijf HollandsNieuwe.

iphone Vodafone abonnement

Vodafone als provider in Nederland

Vodafone is wereldwijd een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, met lokale providers in diverse landen. In de meeste Europese landen is het bedrijf actief; in Nederland aanvankelijk onder de merknaam Libertel (sinds 1985). De huidige handelsnaam Vodafone Libertel herinnert daar nog aan. Er zijn in Nederland enkele dochterbedrijven actief, waaronder HollandsNieuwe (sim only). Anddere merknamen zoals Blyk (jongeren) en Sizz (vrouwen) zijn inmiddels weer verdwenen. De hoofdkantoren bevinden zich in Maastricht en Amsterdam.

Een leuk weetje: Vodafone is een afkorting van ‘Voice data fone’.

Non-stop met korting

In 2017 is een nieuw samenwerkingsverband ontstaan, VodafoneZiggo, waarbij beide bedrijven elk een eigen focus hebben. Ziggo levert internet, vast bellen en tv voor thuis, terwijl Vodafone zorgt voor mobiel bellen en internetten via het 4G-netwerk. Dit levert een aantal voordeeltjes op. Heb je namelijk een Red abonnement, dan krijg je €5 korting op je abonnement. Je krijgt bij Start en Red dubbele data en je krijgt een gratis TV-pakket naar keuze, die je elke maand kunt wijzigen. Je kunt kiezen uit de TV-pakketten Kids, Sport Totaal of Movies & Series L, met onder andere het beste van HBO. Daarnaast krijg je het beveiligingspakket Safe Online XL voor maximaal 20 apparaten (smartphones, tablets, laptops en desktops). Ook als zakelijke klant krijg je dergelijke voordeeltjes.

Meer informatie vind je op de website van Vodafone.

Vodafone zakelijke abonnementen

Bij Vodafone kun je ook goed terecht als zakelijke iPhone-gebruiker. Met een speciale adviestool vind je de oplossing die bij jouw bedrijfgrootte of branche past. Naast gloednieuwe toestellen zoals de iPhone XS vind je ook eerder verschenen toestellen zoals de iPhone 8 en iPhone 8 Plus waarmee je een stuk goedkoper mee uit bent. Kijk voor zakelijke abonnementen op de Vodafone website.

Kijk ook eens naar het aanbod van andere providers:

[ad_2]