[ad_1]

KPN is verkozen tot beste provider van de provincie Gelderland. Dat is gebleken uit een onderzoek van Simonly.nl, een onafhankelijke vergelijker van Sim Only abonnementen in Nederland. De inwoners van Gelderland vonden KPN op zowel bereik, internetsnelheid en 3G en 4G dekking de provider het beste.

Nederland kiest weer voor Simyo

Naast de provincie Gelderland heeft de vergelijker ook onderzoek gedaan naar de beste provider van Nederland. Simyo is voor het tweede jaar op rij gekozen tot beste Sim Only provider. De provider scoorde gemiddeld een 8.7 en kwam op vrijwel alle categorieën als beste uit de enquete. Op de tweede plaats volgen de providers Youfone en Simpel met een gemiddelde van een 8.6. Aan het onderzoek deden in totaal ruim 1100 sim only-abonnees mee.
Kosten het belangrijkst voor abonnees

Ook werd er onderzoek gedaan naar de redenen waarom iemand voor een abonnement kiest. Prijs blijkt de belangrijkste reden voor gebruikers te zijn. Veel gebruikers kiezen voor een abonnement tussen 1-10 euro per maand (40%). Onder de 50-plussers is dit zelfs 60%. Dit ligt een stuk lager dan de leeftijdsgroep 26-49 waarbij slechts 38% voor een goedkoop abonnement kiest.
Klantenservice Youfone sterk verbeterd

Met een 8.4 kreeg Youfone namens de deelnemers de allerbeste beoordeling voor de klantenservice. Verrassend, aangezien Youfone vorig jaar nog als één van de mindere uit de bus kwam. Zie de volledige uitslag van de Sim Only Awards, op simonly.nl/simonly-awards.

[ad_2]