[ad_1]

De iPhone 11 is de slimste keuze als je de belangrijkste eigenschappen van de iPhone 11 Pro wilt hebben, maar voor een lagere prijs. De vrijwel randloze iPhone 11 ziet er qua uiterlijk vrijwel net zo uit, maar is honderden euro’s goedkoper en heeft toch de nieuwste technologie aan boord. Bovendien kun je kiezen uit veel meer kleuren.

iPhone 11 prijs los toestel

iPhone 11 releasedatum

De iPhone 11 is vanaf 20 september 2019 in Nederland verkrijgbaar. De iPhone 11 pre-order begint op 13 september bij Apple, de providers en diverse webswinkels.

Hier kun je de iPhone 11 als los toestel kopen:

iPhone 11 bij provider nu reserveren

iPhone 11 bij webwinkels bestellen (pre-order gestart vanaf 13 september)

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

iPhone 11 prijs los toestel

Dit zijn de iPhone 11 prijzen in Nederland:

Dit zijn de officiële prijzen voor de iPhone 11, zoals ze door Apple bekend zijn gemaakt. Providers hebben nog geen prijzen voor de iPhone 11 abonnementen bekendgemaakt, maar omdat dit een rechtstreekse opvolger is van de iPhone XR kun je uit onderstaand lijstje wel ongeveer afleiden wat de kosten zullen zijn. Omdat de losse toestelprijs van de iPhone 11 lager ligt, zullen de tarieven bij de providers waarschijnlijk ook iets lager liggen.

Losse iPhone 11: dit moet je weten

De iPhone 11 is een van de drie nieuwe toestellen die Apple in het najaar van 2019 heeft uitgebracht. Zit je aan te hikken tegen de prijs van de iPhone 11 Pro, dan komt de iPhone 11 als geroepen. Het bevat namelijk vrijwel alle vernieuwingen die je ook in de topmodellen vindt, maar de prijs ligt onder de duizend euro. Je kunt instappen vanaf €809.

iPhone 11 los kopen: welke moet ik kiezen?

Je hebt keuze uit meerdere kleuren, waaronder zwart, wit, geel en rood. Zwart is een prima kleur als je je toestel later weer wilt doorverkopen. Wil je een opvallender toestel, kies dan voor een leuk kleurtje zoals rood. Al zou je natuurlijk ook nog kunnen kiezen voor een felgekleurd hoesje.

Wat opslag betreft kun je kiezen uit 64GB, 128GB en 256GB. Er komt geen 512GB opslag, omdat dit de prijs onnodig zou opdrijven voor dit instapmodel. Heb je nog moeite om de juiste hoeveelheid opslag te kiezen, dan helpen we je verder met onderstaand artikel.

iPhone 11 prijs

Er is goed nieuws voor mensen die vorig jaar verlekkerd naar de high-end toestellen hebben gekeken, maar geen zin hebben om meer dan duizend euro voor een nieuw toestel te betalen. De prijs van de iPhone 11 is gelukkig iets behapbaarder: in vergelijking met de iPhone XR is er zelfs sprake van een prijsverlaging. In plaats van 859 euro betaal je nu 809 euro voor het basismodel. Ook de iPhone XR prijzen zijn verlaagd met de komst van dit nieuwe model, dus daar kun je mooi van profiteren als je je zinnen al had gezet op de XR.

In de iCulture prijsvergelijker kun je kijken waar je het beste terecht kunt. De losse prijzen kunnen per aanbieder variëren. Wil je snel een iPhone 11 hebben voor de juiste prijs, dan zul je goed moeten vergelijken. In onze prijsvergelijker kun je filteren op model, kleur, opslag en uiteraard ook op prijs bij betrouwbare webwinkels en aanbieders.

Waarop letten bij een losse iPhone 11 kopen?

Wil je een iPhone 11 los kopen, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld of je het toestel later wilt doorverkopen, als je weer aan een nieuwe iPhone toe bent. In dat geval kun je het beste een zo gangbaar model kopen, met een gemiddelde hoeveelheid opslag. iPhones zijn waardevast en gewild, maar het meest basic model doet het nu eenmaal minder goed op de tweedehands markt. Hou ook rekening met de behoudende smaak van veel kopers door voor een rustige kleur te kiezen. Wij denken dat 128GB zwart het meest gangbaar zal zijn.

iPhone 11 prijs los toestel

Uiteraard moet je bij het kiezen ook rekening houden met de iPhone 11 levertijden en voorraden. Vooral in het begin zal er veel vraag zijn naar de populairste modellen, dus hou eventueel een alternatief achter de hand: als een zwarte iPhone 11 niet mogelijk is, vind je een witte misschien ook een optie. Kies echter niet voor een te lage hoeveelheid opslag, want dit is later niet uitbreidbaar.

Kijk ook of een iPhone-verzekering nodig is en of je AppleCare+ nodig hebt. Dit lijkt misschien een verlengde garantieregeling, maar is eigenlijk meer een schadeverzekering waarbij twee schadegevallen gedekt zijn. Laat je je toestel regelmatig vallen en weiger je een hoesje te gebruiken, dan kan de extra dekking prettig zijn. Je zou ook kunnen kijken naar toestelverzekeringen van aanbieders als CentraalBeheer, Klikzeker of NowGo.

iPhone 11 los kopen of met contract?

De iPhone 11 is zowel als los toestel als met abonnement leverbaar. Welke keuze voor jou het beste is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Bij een iPhone 11 abonnement krijg je veelal te maken met een BKR-registratie omdat deze smartphone meer dan 250 euro kost. Dit kan problemen opleveren als je binnenkort een huis wilt kopen of een lening wilt aanvragen. Voordeel is wel dat je de kosten wat meer over de looptijd van het contract kunt uitsmeren. Eventueel zou je een deel van de toestelprijs kunnen voorschieten, zodat je onder de 250 euro blijft.

Bij een losse iPhone 11 betaal je het complete bedrag in één keer. Ook dat kan prettig zijn, omdat je weet waar je aan toe bent en vanaf dat moment geen rekening meer hoeft te houden met afbetalingen.

iPhone 11 met sim only

Een iPhone 11 los kopen met apart sim only abonnement is een slimme keuze voor mensen die hun maandlasten zo laag mogelijk willen houden. Je betaalt veel minder voor je abonnement en je hebt meer flexibiliteit bij providers. Kies een sim only met een looptijd van 1, 12 of 24 maanden. Sommige zijn maandelijks opzegbaar, wat erg handig kan zijn als je maar korte tijd een abonnement nodig hebt om een periode te overbruggen. Wil je weten waar je de beste sim only-deals kunt vinden? Bekijk dan onze sim only prijsvergelijker voor de beste aanbiedingen!

[ad_2]