[ad_1]

De Doe Je Ding Deals bij Simyo duren tot en met 31 januari. Tijdens deze actieperiode ontvang je meer MB’s voor dezelfde prijs!

Wat zijn de Doe Je Ding Deals?

Simyo heeft het aantal sim only internetbundels naar drie stuks gebracht en dat waren er vier. De 1.000 MB bundel gaat samen met de 2.000 MB bundel, de bundel met 4.000 MB gaat naar 5000 MB en de 8.000 MB gaat naar 10.000 MB. Deze verhogingen hebben geen effect op de prijs want deze blijft tot 31 januari 2019 hetzelfde. Je krijgt dus meer MB’s voor dezelfde prijs. Kies je een van deze bundels, dan blijf je gewoon deze prijs betalen tot je zelf weer van bundel wisselt. Dat is wel een Ding(etje)!

Waarom kies je voor Simyo?

Er zijn genoeg redenen om voor Simyo te kiezen als jouw sim only provider. Ten eerste maakt Simyo gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarnaast is Simyo al 15(!) keer verkozen tot de beste mobiele provider door de Consumentenbond.

Simyo is er voor jou en daarom kun je elke maand je bundel aanpassen, handig wanneer je er in de zomer een tijdje tussen uit gaat. Simyo is er ook voor je vrienden, zijn je stapvrienden of sportmaatjes ook enthousiast over Simyo? Via de vriendendeal betalen ze geen aansluitkosten en krijg jij en je vriend(en) ook nog eens 10 euro korting om de eerste factuur!

Wat dacht je van Simyo Compleet?

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN en dat kan je naast de betrouwbaarheid nog iets moois opleveren. Heb je een sim only-abonnement van Simyo en gebruik je vast internet van KPN thuis, dan kun je gratis je huidige verdubbelen. Dat geldt voor zowel je internetbundel als je bel- en smsbundel. Dus 2000 MB wordt 4.000 MB en 100 min/sms worden 200 min/sms. Zomaar, zonder extra kosten. Dat is Simyo Compleet.

Andere aanbiedingen?

Simpel – 500 belminuten voor € 5
Youfone – Sim-only vanaf € 4
Youfone – Alles-in-1

[ad_2]