[ad_1]

Verschillende providers geven ook deze maand weer voordeeltjes weg. Leuk, maar waar moet je op letten en wat zijn de beste sim-only aanbiedingen? We zetten de beste aanbiedingen van november voor je op een rij.

Sim-only aanbiedingen november

Het kan soms een flinke uitdaging zijn om een provider en abonnement te kiezen, dat het beste bij je past. De ene provider lijkt nog leukere voordelen te hebben dan de ander. Je hoeft niet per se te verlengen. Overstappen naar een andere provider kan twee maanden voor afloop van je huidige contract, met behoud van je nummer, en kan soms lonen. DroidApp zet in dit artikel de beste sim-only aanbiedingen van november 2019 op een rij.

T-Mobile

T-Mobile heeft verschillende prijzen gewonnen voor het beste netwerk. Daarbij levert de provider de snelste internetsnelheid en zijn er een reeks interessante bundels. Nieuw zijn de Uit & Thuis bundels, waarmee je veel voordeel krijgt op een combinatie van een mobiel en thuis-abonnement; wat interessant kan zijn. Daarnaast krijg je bij een sim-only abonnement korting als iemand anders op hetzelfde adres ook een T-Mobile abonnement heeft.

Simpel

De Most Wanted-deals van telecomprovider Simpel zijn (niet geheel verrassend) verlengd. Met deze aanbieding krijg je interessante kortingen op verschillende bundels. Hierbij kun je denken aan een bundel van 2GB met 250 minuten en 500 sms’jes voor 7,50 euro per maand. Voor een tientje per maand heb je 4GB aan internet met onbeperkt bellen. Simpel maakt gebruik van het KPN-netwerk.

  • Check de aanbieding bij Simpel

Tele2

Bij Tele2 kun je profiteren van een aanbieding waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Dit levert een voordeel op van 20 euro. Bij Tele2 kun je kiezen uit vier verschillende databundels; 1GB, 7GB, 20GB en Unlimited. Voor 22,00 euro per maand heb je onbeperkt internet met 200 minuten/sms. Voor drie euro meer heb je onbeperkt bellen.

  • Check de aanbieding bij Tele2

Sony Xperia 1 vingerafdrukscanner

Youfone

Youfone heeft in november de ‘Slimste sim-only deals’. Dankzij deze aanbieding betaal je geen aansluitkosten. Daarbij heeft de provider verschillende interessante bundels die je zelf samen kunt stellen. Denk bijvoorbeeld aan een bundel van 5GB internet met 200 minuten voor 10,00 euro per maand. Bij Youfone maak je gebruik van het T-Mobile netwerk.

Ben

Ook Ben stunt met sim-only kortingen. Hierdoor hoef je geen aansluitkosten te betalen, waardoor je 20,00 euro in de knip houdt. Daarnaast loopt er een aanbieding waarbij je extra data krijgt bovenop de gekozen databundel. Hierdoor krijg je 7000MB in plaats van 5000MB en 5000MB in plaats van 3000MB. Voor 13,00 euro heb je onbeperkt bellen met 5000MB aan internet.

  • Check de aanbieding bij Ben

Lebara

Vorige maand introduceerde provider Lebara de 2GB bundel. Daarnaast heeft de provider nog meer interessante bundelcombinaties. Voor een tientje heb je 5GB met onbeperkt bellen, voor €15 heb je 7GB met onbeperkt bellen en voor 20,00 euro krijg je een bundel met 10GB. Voor vijf euro per maand kan je bellen naar andere landen binnen de EU + 17 andere landen.

  • Check de aanbieding bij Lebara

KPN

KPN introduceerde vorige maand de KPN Hussel abonnementen. Hiermee krijg je extra voordelen als je een abonnement hebt van Telfort, of een thuis-abonnement van KPN zelf. Goed om te weten is dat KPN niet het meest voordelig is met haar abonnementen; zonder korting heb je voor €22,50 per maand, een abonnement met 5GB en onbeperkt bellen.

  • Check de aanbieding bij KPN

Andere providers

Wil je de abonnementen van andere providers checken, deze vind je hieronder.

  • Hollandsnieuwe (extra korting voor klanten van Ziggo)
  • Vodafone (ook extra korting voor klanten van Ziggo)
  • Simyo (extra korting voor klanten met KPN Thuis)

Nog even checken welk abonnement het beste bij jou past? Je kunt dit direct bekijken in onze onafhankelijke sim-only vergelijker.

[ad_2]