[ad_1]

We hebben ook deze maand weer een overzicht voor je klaarstaan met de beste sim-only aanbiedingen. Verschillende providers hebben hun abonnementen vernieuwd, waardoor je kunt profiteren van meer voordeel.

Sim-only aanbiedingen oktober 2019

Er zijn een hoop providers en abonnementen, logisch dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het verlengen bij de provider waar je altijd al zit, hoeft niet altijd even interessant te zijn. Twee maanden voor afloop van je contract kun je overstappen naar een andere provider. Je nummer gaat dan mee naar de andere provider, en je zit niet met dubbele kosten. In dit overzicht zetten we de beste sim-only aanbiedingen van oktober op een rij.

Youfone

Eén van de providers waarbij de abonnementen onlangs zijn vernieuwd, is bij Youfone. Klanten met een 4GB bundel krijgen voortaan 5GB. Met de nieuwe abonnementen is de internetsnelheid verhoogd en de prijzen verlaagd. De bundels van 5GB, 7GB en 10GB internetten voortaan met een snelheid van 150Mbps. Bij een nieuw abonnement zijn de eerste twee maanden gratis. Je maakt gebruik van het KPN-netwerk. Voor 11,00 euro per maand heb je een abonnement met 5GB en onbeperkt bellen/sms’en.

Lebara

Lebara heeft een nieuwe internetbundel toegevoegd aan het portfolio. Vanaf nu kun je voor 7,50 euro per maand gebruik maken van de 2GB bundel, samen met 50 minuten/sms’jes. Voor een tientje per maand heb je de bundel met onbeperkt bellen en sms’en, samen met 5GB internet.

Simpel

Ook bij Simpel kun je nog steeds profiteren van de interessante aanbieding. Hierbij krijg je toegang tot het 4G-netwerk van T-Mobile en kun je kiezen uit verschillende bundels. Gebruik je amper internet, dan kun je kiezen voor de bundel met 250MB met 50 minuten en 500 sms’jes, voor een bedrag van 2,50 euro. Voor een tientje heb je 4GB internet met onbeperkt bellen.

T-Mobile

T-Mobile heeft al meerdere prijzen gewonnen met hun razendsnelle netwerk. De prijzen liggen wat hoger, maar daarvoor krijg je wel een aantal voordelen. Wanneer je internetbundel op is, kun je altijd door blijven internetten, al is dat dan wel tegen een lagere snelheid. Daarbij krijg je euro’s korting wanneer er meer klanten van T-Mobile op hetzelfde adres wonen, of wanneer je je mobiele abonnement combineert met een T-Mobile Thuis-abonnement.

Huawei P30 notch

Tele2

Bij Tele2 kun je ook profiteren van interessante bundels. Voor een bedrag van 14,00 euro per maand krijg je maandelijks 7GB aan internet met 200 min/sms. Niet genoeg? Dan krijg je voor 17,00 euro per maand een bundel van 20GB internet met 200 minuten/sms’jes. Voor drie euro per maand meer krijg je een bundel met onbeperkt bellen en sms’en.

Ben

Bij telecomprovider Ben krijg je 20,00 euro korting; dat is de korting die je krijgt op de aansluitkosten (van 20 euro). Daarbij krijg je bovenop de oorspronkelijke bundel nog wat extra data. 5GB internet met 100 minuten/sms’jes kost je 11,00 euro per maand. Eventueel kun je de 4G versneller gebruiken, waarbij je internetsnelheid hoger is.

KPN

Wil je bij KPN zelf je telefoonabonnement afsluiten? KPN presenteerde eerder deze maand de KPN Hussel abonnementen. Goedkoop zijn deze abonnementen zeker niet, maar je kunt wel korting krijgen als je thuis een vast- of Telfort-abonnement hebt. Zonder korting heb je de 5GB internetbundel met onbeperkt bellen en sms’en voor een bedrag van 22,50 euro.

Andere providers

Wil je de aanbiedingen van andere providers checken, deze vind je hieronder.

Kijken welk abonnement het beste bij jou past? DroidApp geeft je onafhankelijk advies in onze sim-only vergelijker.

[ad_2]