[ad_1]


INGEZONDEN MEDEDELING – Het is zover: je gaat een smartphone kopen. Je kunt tegenwoordig op ontzettend veel plekken smartphones kopen. Dit kan best verwarrend zijn in de zoektocht naar een nieuw toestel. Je wilt natuurlijk de voordeligste koop en de beste voorwaarden. In deze blog vind je drie belangrijke dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van een smartphone.

Sim only

Je kunt een losse smartphone kopen of een smartphone met een abonnement. Wanneer je een los toestel koopt sluit je hierbij een sim-only abonnement af. Je betaalt hierdoor dus één keer een groot bedrag voor het toestel. Het fijne hieraan is, is dat je maandelijkse kosten daarna erg laag zijn. Je betaalt namelijk alleen voor de data, belminuten en smsjes. Er zijn altijd wel goede sim only aanbiedingen te vinden waardoor je een voordelige deal scoort. Je kunt het sim only abonnement ook helemaal naar wens inrichten. Gebruik je bijvoorbeeld veel MB’s maar bel je weinig? Dan kies voor een abonnement dat hierbij past.

Abonnement

Wanneer je voor een abonnement kiest betaal koop je je toestel op afbetaling. Het voordeel hieraan is dat je niet in een keer een grote som geld moet neerleggen. Een ander voordeel is dat je door deze optie te kiezen kunt besparen op de kosten van het losse toestel. Een nadeel aan het afsluiten van een abonnement is dat wanneer er iets met je telefoon gebeurt, je deze alsnog moet afbetalen. Weet jij van jezelf dat je een beetje onhandig bent of bijvoorbeeld niet zo goed op je spullen let? Dan is een abonnement misschien niet de beste keuze.

Vergelijken maar!

Er zijn ontzettend veel soorten smartphones. Zodra je een beetje een idee hebt van wat je belangrijk vindt in het toestel kun je gaan vergelijken. Op veel websites die smartphones verkopen kun je dit gemakkelijk doen. Vink de toestellen aan die jij interessant vindt en je ziet direct welke de beste koop is![ad_2]