[ad_1]

T-Mobile is vanaf gisteren gestopt met het aanbieden van Basis Sim-abonnementen. Deze sim-only-abonnementen waren de goedkoopste die de provider te bieden had en gaven klanten de mogelijkheid om voor slechts 7 euro per maand een abonnement af te sluiten. Nu is de voordeligste optie bij T-Mobile een Go Sim Only-abonnement van minimaal 10 euro per maand.

Basis Sim

De Basis Sim-abonnementen van T-Mobile waren speciaal bedoeld voor mensen die zo min mogelijk per maand wilden betalen en geen behoefte hadden aan grote bundels. Voor 7 euro per maand had je met een dergelijk abonnement 150 belminuten en voor 9 euro kreeg je er 300. Verder was er ook nog de optie om een kleine internetbundel toe te voegen in de vorm van 500 MB, 1 GB of 2 GB. Evenals data, waren ook sms’jes niet standaard inbegrepen bij het abonnement, maar optioneel waren ze wel beschikbaar. Je had de mogelijkheid om 100 sms’jes per maand te krijg krijgen of je kon gaan voor een onbeperkt aantal.

Go Sim Only

Nu Basis Sim is afgeschaft, zullen mensen die een goedkoop T-Mobile-abonnement willen afsluiten terechtkomen bij het T-Mobile Go-aanbod. Bij deze abonnementsvorm heb je, als je alleen wilt bellen, de keuze tussen 120 belminuten of onbeperkt. Kies je voor 120, dan kost je dat 10 euro per maand. Dit is 3 euro meer voor 30 belminuten minder dan voorheen. Echter, alle Go-abonnementen zijn voorzien van de mogelijkheid om onbeperkt te sms’en. Het is nog steeds mogelijk om een databundel toe te voegen, alleen is de 500 MB-optie vervallen.

Bestaande klanten die nu nog gebruik maken van een Basis Sim-abonnement hoeven niet te vrezen. Zolang het huidige abonnement nog duurt, blijven klanten nog dezelfde prijs betalen die ze gewend zijn. Sluit je echter een nieuw abonnement af, dan zal Basis Sim niet meer tot de keuzes behoren en wordt je geacht een duurder T-Mobile Go-abonnement te nemen of over te stappen naar een andere provider.

Andere sim-only deals
Simpel – 500 belminuten voor € 5
Youfone – Sim-only vanaf € 4

[ad_2]