[ad_1]

Staat je abonnement op de nominatie om vernieuwd te worden dan moet je zeker even deze aanbiedingen bekijken!

Dit Wil Ik Weken

Deze week zijn de Dit Wil Ik weken weer gestart bij Tele2. Deze leukste provider van Nederland heeft weer aan aantal leuke aanbiedingen. Zeker wanneer je heel veel data verstookt dan zijn deze aanbiedingen interessant voor jou.

Tele2 Sim Only 7 GB van € 14 voor maar € 12 

Hou je wel van een beetje appen en streamen? Dan kun je kiezen voor het Tele2 Sim Only-abonnement met 7 GB aan data. Samen met 200 belminuten of sms’jes betaal je geen € 14 maar € 12 per maand bij een verbintenis van 24 maanden. 

> Klik hier voor meer info

Tele2 Sim Only 1 GB van € 9 voor € 7 per maand

Heb je de hele dag de beschikking over wifi of ben je niet zo van het mobiele internetten dan kies je voor de bundel met 1 GB data. Samen met 200 belminuten of sms’jes ben je lekker goedkoop uit. Je betaalt bij een contract van 24 maanden geen € 9 maar € 7 per maand!

> Klik hier voor meer info

Dat wil ik weken

Samsung Galaxy A50 met 1 GB data en 200 belminuten/sms’jes € 7 per maand

Ben je naast een goedkoop abonnement ook op zoek naar een goed toestel? Maak dan gebruik van deze aanbieding. Wanneer je de Samsung Galaxy A50 koopt samen met 1 GB data en 200 belminuten of sms’jes dan krijg je € 59,- korting op het toestel. Daarnaast betaal je maar € 7 per maand (24 maanden) voor het abonnement en € 240 voor het toestel.

> Klik hier voor meer info

Samsung Galaxy A50


Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een

mailtje

naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]