[ad_1]

Er zijn tegenwoordig veel Nederlanders die kiezen voor een sim only abonnement. De prijzen van een sim only zijn een stuk voordeliger dan die van een mobiel abonnement. De kosten van mobiele telefoons zijn de laatste jaren ontzettend hard gestegen. Hierdoor wordt een abonnement met telefoon natuurlijk ook steeds duurder. Dit is dan ook de voornaamste reden dat steeds meer mensen alleen een sim only kiezen. De telefoons gaan ook een stuk langer mee dan een aantal jaar terug. Wanneer je abonnement met mobiel is afgelopen werkt het toestel vaak nog hartstikke goed, verlengen met een sim only is dan een goede optie. Om je te helpen geven we je de top 3 beste sim only providers van 2019.

Simpel

De sim only aanbiedingen van Simpel zijn erg voordelig. Simpel richt zich ook alleen op het aanbieden van sim only abonnementen. De prijzen zijn vaak een stuk lager dan die van de concurrent en het netwerk werkt ook prima. Veel providers vinden het erg lastig om in de buurt te komen van de lage prijzen van Simpel. Het is dus logisch dat Simpel bij de beste sim only provider van 2019 hoort.

Simyo

Net als bij Simpel richt Simyo zich enkel op het aanbieden van sim only abonnementen. Dit doen zij met veel succes. Ook de aanbiedingen van Simyo zijn erg voordelig. Simyo maakt daarnaast gebruik van het netwerk van KPN. Hierdoor ben je verzekerd van een goede verbinding. Simyo is de laatste tijd erg populair geworden onder de sim only gebruikers.

KPN

Ook KPN heeft goede sim only aanbiedingen. Omdat KPN een eigen netwerk heeft kunnen zij de sim only abonnementen erg voordelig aanbieden. Naast de prijs en kwaliteit die KPN levert is de service ook erg goed. Als je ergens niet uitkomt of als je ergens vragen over hebt staat er altijd een vriendelijke medewerker voor je klaar die je kan helpen.

Je hebt dus meer dan genoeg keuze als je een nieuw sim only abonnement wilt. Wanneer je nog een goede mobiele telefoon hebt is het dan ook de beste optie om voor een sim only te gaan. Vooral de prijzen van Simpel zijn erg laag. Wanneer je service en betrouwbaarheid belangrijk vindt is het slim om te kiezen voor Simyo of KPN. Je betaalt hier net iets meer dan bij Simpel.

Door: Sam Hofmeijer, content marketeer bij LEQUAL

[ad_2]