[ad_1]

Vanaf volgende week maandag introduceert Vodafone nieuwe abonnementen. Er komt onder andere een upgrade voor de Start, Red en Red Pro-abonnementen.

Vodafone nieuwe abonnementen

Telecomprovider Vodafone komt met nieuwe abonnementen en wil hiermee zowel bestaande klanten behouden als nieuwe aantrekken.

Start S abonnement

Per maandag 4 maart komt het Start S-abonnement (150 belminuten voor € 10,- per maand) van Vodafone te vervallen. Start S betreft namelijk een abonnement zonder databundel. Voor Ziggo-klanten met Start S is het nieuwe Start M-abonnement voor € 9,- per maand een aantrekkelijke optie. Voor andere klanten is het Red Together Extra-abonnement waarbij men voor € 15,- per maand onbeperkt kan bellen, aan te bevelen. Ziggo-klanten krijgen daarbij maandelijks € 2,50 korting.

Start M, L en XL abonnement

Met ingang van maandag 4 geeft Vodafone maandelijks € 2,50 korting op de nieuwe Start M-, L- en XL-abonnementen. De klant heeft als voorwaarde recht heeft op Non-stop gratis Extra’s. Deze korting geldt niet voor bestaande Start M-, L- en XL-abonnementen.

Red abonnement

Vodafone heeft vanaf 4 maart ook nieuwe Red-abonnementen klaar staan. In de nieuwe variant krijgen klanten 50% meer data. Dit resulteert in een databundel van 15 GB. Ben je ook Ziggo-klant? Dan kun je rekenen op een verdubbeling van de databundel 30 GB. De Red Fair Use-policy voor datagebruik binnen de EU is verhoogd van 10 GB naar 15 GB.

Heb je een oud Red-abonnement met factuurkorting? Dan kun je binnen de contracttermijn overstappen naar het nieuwe Red Together-abonnement en dan wordt deze korting meegenomen naar het nieuwe abonnement. Aanvullende kortingen die van toepassing  zijn op het oude abonnement, zullen bij een overstap naar het nieuwe abonnement komen te vervallen.

Red Pro abonnement

De databundels voor de voornamelijk zakelijke Red Pro-abonnementen, waarbij het samenwerken met collega’s centraal staat, krijgen een aanzienlijk upgrade. In het Red Pro-aanbod van Vodafone is het mogelijk om meerdere Red Pro- abonnementen combineren en zo de data met elkaar delen. Zo krijgen klanten met een Elite-abonnement een uitbreiding van de databundel naar 75 GB per Elite-abonnement.

Red Pro Connect: van 3 GB naar 5 GB voor € 26,- per maand
> Red Pro Select: van 15 GB naar 20 GB
> Red Pro Elite: van 50 GB naar 75 GB

Red Together abonnement

Vanaf 4 maart zal de prijs van het Red Together-abonnement verlaagd worden van € 45,- per maand naar € 35,- per maand. Reeds bestaande Red Together-klanten kunnen alleen overstappen naar het nieuwe abonnement overstappen via verlenging of het afsluiten van een nieuw abonnement. Deze klanten kunnen tot 18 maart ook gebruik maken van de  coulance-regeling als zij in de periode tussen 7 januari en 4 maart 2019 een Red Together-abonnement hebben afgesloten. Het omzetten naar het nieuwe Red Together-abonnement is in deze gevallen gratis.

Red Super abonnement

Het Red Super-abonnement komt per 4 maart te vervallen. Bestaande klanten kunnen dit Red Super-abonnement dan niet meer verlengen. Men kan dan kiezen voor Red Together, alleen is dan het gebruik van meerdere sim-kaarten niet meer mogelijk.

smartphone gebruik

Overstappen en factuurkorting

Voor de overstappers zijn er wel een aantal voorwaarden door Vodafone opgesteld:

> Klanten mogen met behoud van bestaande kortingen altijd overstappen naar de nieuwe Red-abonnementen – men krijgt dan meer data voor dezelfde prijs

> Klanten mogen altijd gratis overstappen naar een duurder abonnement

> Overstappen naar een goedkoper abonnement kost eenmalig € 25,- 

> Na het afsluiten van een abonnement heeft men één maand bedenktijd waarbinnen men gratis kan overstappen naar een goedkoper abonnement.

> Overstappen van Family naar een goedkoper abonnement kost eenmalig € 25,-

> Non-stop gratis Extra’s kunnen bij het wijzigen van het abonnement meegenomen worden naar het nieuwe abonnement

> De maandelijkse korting wordt toegewezen op basis van de contractkeuze

> In het geval van een betalingsachterstand of (tijdelijk) gepauzeerd abonnement (tijdelijk), kan men niet overstappen naar het nieuwe abonnement

Klanten die een telefoon met abonnement in combinatie met een verlenging of een nieuw Red Together-abonnement gekocht, krijgen een verlaging van de factuurkorting van € 3,- naar € 2,- per maand. Voor de klanten die geen factuurkorting hebben, zal bij het nieuwe abonnement geen contractkorting verleend worden.

Bestaande factuurkorting wordt meegenomen naar het nieuwe abonnement mits dit abonnement ook factuurkorting bevat. Als het abonnement geen factuurkorting biedt, dan zal deze vervallen (Start abonnementen, Red Essential en Red Together Extra). Het nieuwe Red Essential abonnement biedt in tegenstelling tot het oude abonnement geen factuurkorting.

bellen

Via: TelecomProviders

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

[ad_2]